fbpx

Revolutionerende innovativ Teknologi: Realtid coaching
“Pas på din rygholdning” “Undgå for hårde stød i dit højre knæ” eller “Tag nogle kortere skridt”. Dette er blot få af de kommandoer som det nye headset kan meddele under dine løbetur.

Køb nu

Gør vennerne og familien jaloux med disse Soundliving Ultra Wireless! Designet er stilrent og lækkert og med den sublime lyd-oplevelse i hele 36 timer er du sikker på at opnå en suveræn musik-oplevelse. Produktet er med den nyeste Bluetooth version 5.0, som muliggør, at du på få sekunder kan være tilkoblet og lytte til Podcast, høre din yndlingsmusik eller modtage opkald via den indbyggede mikrofon.

Soundliving Pro Runner Red

PRO RUNNER er et headset med en indbygget BiomechEngine® chip, som indsamler biomekaniske data imens det er i brug. Derudover bruger headsettet gps-signal og har indbyggede gyro-sensorer, som udover at måle skridtlængde, hastighed og tid, også analyserer løberen, så du undgår skader.

Alm sport-headset med tilhørende app

Udover at være et højtteknologisk headset, kan det også fungere som et alm træningsheadset. Voice-coaching kan deaktiveres efter behov og du har derfor mulighed for at lytte til dine yndlings sange eller podcats i enestående lydkvalitet.

Dertil har det indbygget LED og refleks på kablet, så du bliver set de mørke aftener. Det er ligeledes justerbart med forskellige størrelser af ørerpuder, så det kan tilpasses en hver. Headsettet er også vand og svedafvisende så du kan skylle det af efter træning.

DKK1.199.00

Køb hos forhandler

Vægt

17 gram

Kabellængde

0.5m

Bluetooth

Bluetooth version 4.1

Spilletid

11 timers spilletid på en fuld opladning

Vandtæt

IPX5 – vejrbestandig. Derudover har den en nanobeskyttelse, som gør den sved- og vandafvisende.

Ladetid

2 timer

Hørepuder

Vaskbare

App

Tilhørende App – FIT SOUL , som giver mulighed for at aflæse præstationer og løbeteknik. Engelsk sprog i app. Dansk manual.

Rejseetui

Inkluderet

Varenummer

x

EAN nr

570000211403