Generelle oplysninger

Hjemmesiden www.Soundliving.dk drives af firmaet:
Soundliving ApS
CVR NR: 38 35 44 34

Produktinformation:

På soundliving.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en mail til soundliving.dk via Kontakt@soundliving.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt soundliving.dk accepterer ordren. Alle priser i danske kroner og er vist inkl. 25% moms.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra soundliving.dk

Vi anvender følgende betalingsmuligheder med kort ViSA/ViSA Dk/Elektron /MasterCard/Debit / Maestro / Anyday og Paypal. Der pålægges ingen skjulte gebyrer

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Levering:

Når du handler hos soundliving.dk, tilbyder vi gratis fragt når du handler for over 799,-

Er din ordre for under 799,- koster fragten 39kr til pakkeshop.

Der er også mulighed for levering til privatadresse, det koster 49kr. 

Vi benytter os af GLS og kan levere i hele Danmark. Vi kan derudover efter aftale levere til andre lande i EU efter en forudgående aftale omkring leveringsomkostninger, som kunden selv skal betale. Hvis du som kunde afgiver ordre inden kl 17.00, vil vi sende din pakke samme dag, og du vil derfor højst sandsynligt modtage din vare indenfor 1-2 Hverdage.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Vores garanti dækker ikke vandskader eller fysiske overlastninger.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Du kan returnere varer gennem følgende link:
Soundliving returportal

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kontakt@soundliving.dk eller telefonisk 30 14 37 78. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om, hvordan du klager på www.forbrug.dk.

Adressen til forbrugerklagenævnet:

Forbrugerklagenævnet,
Carl Jacobsens Vej 35,
2500 Valby

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Soundliving.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for soundliving.dk kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og soundliving.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til soundliving’s egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for soundliving.dk kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Soundliving.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Tilfredshedsgaranti

Hos Soundliving.dk har vi en tilfredshedsgaranti på 30 dage. Dette er kun gældende ved køb direkte på soundliving.dk, ikke ved køb igennem vores forhandlere. Gør man brug af tilfredsgarantien, skal produkterne være i god stand, original emballage og må ikke være ødelagte.

Tilfredshedsgarantien følger fortrydelsesrettens kriterier for refundering. 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, ellers hvis varen tages i brug.

Vær opmærksom på, at du kun får beløbet refunderet på kort, hvis returneringen sker inden for de første 14 dage. Hvis returneringen sker i de efterfølgende resterende 16 dage, vil beløbet blive refunderet på et tilgodebevis. Produktet skal retur i original emballage ellers vil det blive fratrukket fra beløbet.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail : kontakt@soundliving.dk eller telefonisk på +45 30 14 37 78 eller ved at benytte standard fortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Gratis gaver:

Har du modtaget en eller flere gratis gaver ved køb af dit produkt skal disse returneres sammen med produktet. Hvis gratis gaver ikke er returneret sammen med, vil der blive fratrukket gavens værdi fra beløbet.  

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vær opmærksom på, at du kun får beløbet refunderet på kort, hvis returneringen sker inden for de første 14 dage. Hvis returneringen sker i de efterfølgende resterende 16 dage, vil beløbet blive refunderet på et tilgodebevis

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes ind til os her : Soundliving Retur

Fortrolighedspolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos SOUNDLIVING og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Der videregives ingen oplysninger til tredjemand uden kundens forudgående accept og tilladelse, til f.eks. at benytte eventuelle kommentarer til vores anmeldelsessite

Som registreret hos Soundliving, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Kontakt@soundliving.dk

Forbehold for ændringer:

Soundliving ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk