fbpx

Soundliving Outdoor

Vores Outdoor højtaler indeholder Bluetooth, så den let kan parres den med din smartphone/tablet eller computer. Højtaleren er vandafvisende og kan tåle at få direkte vand på sig, ved fx at medbringe den i bruseren. Derudover er den udstyret med 2x5W, som giver en overraskende høj og velspillende lyd oplevelse.

Ydermere er den fugt sikker, så den kan tåle at stå i fugtdampe på fx badeværelset. Den spiller omkring 6-8 timer, før den skal oplades. Samtidig er den shock-safe, som beskytter den mod tab og skrammer. Outdoor er den ultimative højtaler til en aktiv livsstil!

  • Bluetooth & Aux
  • 10 timers spilletid
  • Vandafvisende iPX6
  • Stødfast
  • Hifi lydkvalitet
  • Medfølgende karabinhage

DKK499.00

Find hos forhandler

Højtaler med i bad?

Kunne du tænke dig at lytte til din yndlingsmusik imens du står under bruseren? Vores Outdoor højtaler har IPX6 som betyder den er vandafvisende og kan afvise regnvejr, fugt og vandet fra bruseren. Højtaleren er  dog ikke beregnet til at komme direkte under vand. Vi anbefaler du læser manualen inden brug.

Holdbart design og fantastisk lydkvalitet 

Udover sin vandafvisende funktion har højtaleren et ekstremt holdbart og pænt design. Højtaleren er produceret således at den kan tåle diverse slag og tab via sit stødabsoberende cover, dog opfordrer vi ikke til naturlige tab og tests. Men udover de mange smarte funktioner ved vi at lydkvaliteten som regel er første prioritet, så vi har udstyret højtaleren med 2x5W, som leverer en fantastisk høj lydkvalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soundliving Outdoor”

Vægt 330 gram
Dimensioner 14,9 x 4,7 x 6,8 cm
Hifi-lyd 2x5W
mAh 2200 mAh
Bluetooth version Bluetooth 4.0
Varenummer SL39outdoor
EAN nr 5700002077639