fbpx

Soundliving Multispeaker

Denne multifunktionelle højtaler besidder en helt del smarte og innovative funktioner. Højtaleren har indbygget bluetooth, så du let kan parre din smartphone og lytte til trådløs musik. Bluetooth højtaleren er produceret med hårdt silicone på yderkanten, hvilket gør at den kan holde til en helt del og samtidig afvise vand. Derudover har den en indbygget PowerBank, så du kan oplade din smartphone, mens du lytter til musik. Op til 10 timers musik med 3500 mAh batteri.

  • Bluetooth & Aux
  • Powerbank
  • Vandafvisende
  • 3600 mAh
  • 10 timers spilletid
  • Stødfast

DKK499.00

Find hos forhandler

Vi kender alle til at løbe tør for strøm, når man mindst har brug for det og det er aldrig sjovt. Det er derfor en fornøjelse at kunne præsentere vores Højtaler med Powerbank!

Som navnet indikerer, er det en højtaler og powerbank i én og samme enhed. Højtaleren med powerbank har alle de moderne funktioner, som du forventer i en bærbar højtaler i dag. Den benytter bluetooth – let og simpelt – den er vandafvisende, har en AUX indgang og kan sågar tage telefonopkald – håndfrit! Der er næsten ikke det, som den ikke kan.

Perfekte ferie højtaler!

Kunne du tænke dig en multifunktionel højtaler, som indeholder alt hvad en moderne højtaler skal kunne? Vores multispeaker er stødabsoberende, vandafvisende, bluetooth tilsluttet og så har den også powerbank og NFC tilslutning. Derudover er det en bærbar højtaler som er perfekt egnet til ferier, haven, strand og selskab med vennerne.

Nem at anvende

Denne højtaler er ekstrem brugervenlig på trods af sine mange funktioner, og med den medfølgende brugervejledning kan du hurtigt lære din bærbar højtaler at kende.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soundliving Multispeaker”

Vægt 650 gram (med indpakning)
Dimensioner 17 x 6,5 x 6,5 cm
Vandafvisende Ja
mAh 3600 mAh
Stødabsoberende Ja
Varenummer SL2091black
EAN nr 5700002077615