fbpx

Udeluk baggrundsstøj med Explorer og oplev den suveræne lyd på farten. Explorer leverer lyd i op til 20 timer og den indbyggede bass booster giver en dyb og fyldig lyd. Designet er stilrent og lækkert, og headsettet kan justeres så det passer til alle hovedstørrelser. Explorer har en utrolig behagelig pasform og kan nemt justereres i forhold til hovedstørrelse og pasform. De er produceret i gode materialer og blødt stof som gør dem behagelige at anvende

Soundliving Explorer

Fantastisk lydkvalitet + bass booster: Hvis du virkelig mangler et par velspillende høretelefoner, så er Explorer det helt oplagte valg. Med den bass-boostende effekt, giver de en dyb og fantastisk lyd oplevelse.

Opkald: Med den indbyggede mikrofon kan du nemt modtage og besvare opkald på farten. Knapperne på Explorer betjener funktionen, så det ikke er nødvendigt at finde din smartphone i tasken for at besvare eller afvise et opkald. CVC8.0 Noise and Echo reducerende.

Batteri-indikator: Ved hjælp af batteri-indikatoren, kan du aflæse produktets nuværende batteri-niveau, og altid være forberedt så produktet ikke slukkes pludseligt. Super smart funktion, som konstant giver overblik over batteri-niveauet. På nedenstående billede, er fremvist et eksempel som fortæller der er 80% strøm tilbage på Explorer.

  • Bluetooth & Aux
  • Vind-reducerende
  • Justérbar
  • Hifi lydkvalitet
  • Bass Booster

DKK999.00

Køb hos forhandler

Vægt

665 gram (inkl indpakning)

SNR

>=90dB 

Bluetooth

4.2+APTX

Spilletid

20 timer 

Frekvensområde

>20 hz-20 khz

Dimensioner

17,3 x 8,5 x 18,9 cm

Pakke

23 x 55 x 23 cm (med indpakning) 

Indeholder

Gaveæske med høretelefoner, USB-ladekabel, AUX-kabel (1m) og vejledning

Varenummer

SL60explorer

EAN nr

5700002077660

Udviklet og designet af Soundliving ApS