fbpx

Soundliving Active er den perfekte investering til dig, som ønsker smarte funktioner, god lydkvalitet og lang spilletid. For eksempel kan du besvare opkald, afspille musik, anvende navigation og meget mere.

Vores SoundLiving Active rammer iPX7 i kategorien, hvilket vil sige at de er vandtætte og tåler at komme under vand. De egner sig perfekt til vandsport, træning og en aktiv hverdag

Køb nu

Med over 9 timers spilletid kan du nyde alt din yndlingsmusik på farten. Der medfølger usb-kabel, så du nemt og enkelt kan oplade dit headset efter brug. En opladning tager omkring 2 timer før SoundLiving – Active er fuldtopladt. Vi har nøje udvalgt enhederne, så du er sikret en enestående lydkvalitet.

Ved hjælp af batteri-indikatoren, kan du aflæse produktets nuværende batteri-niveau, og altid være forberedt så produktet ikke slukkes pludseligt. Super smart funktion. som konstant giver overblik over batteri-niveauet.

Soundliving Active

Active er til dig som søger et godt holdbart headset. Men tag ikke fejl, vi har kælet om designet, så de også egner sig til dig der ønsker et lækkert headset som komplimenterer din personlige stil. De er produceret i slidstærke materialer og kan nemt bøjes så de passer alle hovedtyper. SoundLiving – Active er et oplagt valg, som dækker de flestes behov. Gør din dagligdag sjovere og løft motivationen, hvad end det gælder arbejde eller træning. Det medfølgende etui beskytter dit headset, når du medbringer det på farten eller ferien.

  • Bluetooth & Aux
  • 9 timers spilletid
  • Vandafvisende
  • HD lydkvalitet
  • Multifunktionel knap
  • Mikrofon

DKK499.00

Køb hos forhandler

Vægt

150 gram

Vandtæt

IPX7

Bluetooth

V4.1+EDR

Spilletid

9 timers spilletid på en fuld opladning

Dimensioner

40x24x32mm

I pakken

Soundliving Active, Praktisk opbevaringstaske, USB-ladekabel, 4 extra earplugs, Manual og Adapter

Varenummer

SL77active

EAN nr

5700002077677