Vi er Soundliving

Et dansk mærke med fokus på kvalitet, innovation, funktionalitet og design indenfor elektronik. Med flere års erfaring indenfor salg og markedsføring af elektroniske produkter, sigter vi nu efter at skabe et dansk mærke, drevet af innovation og funktionalitet.

Bag Soundliving Aps finder du os, Jonas og Sebastian. To danske serieiværksættere, begge med stor passion for at bringe innovative koncepter til livs og bringe funktionelle produkter til det danske marked. Siden 2017 og fremadrettet, udvider vi hvert år vores produktkatalog med kvalitetstestet produkter, der garanterer en god brugeroplevelse.

Vores vision

Vi stræber efter at skabe et dansk varemærke, hvor alle kan være med, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sælger alt lige fra høretelefoner til opladere og diverse tilbehør. Produkterne sælges udelukkende B2B og kan derfor findes hos en række forhandlere i Danmark, heriblandt Imerco, som er en af vores største samarbejdspartnere. 

Vi stræber efter at indgå flere samarbejder på det danske marked og derefter kigger vi mod det europæiske marked, med målet om at ekspandere eksponentielt. 

Bliv en del af Soundliving familien 

Vi er altid på udkig efter nye forhandlere. Vi søger forhandlere der ønsker succes og samtidig vil være passionerede omkring salg af vores produkter. Konkret søger vi forhandlere der er kundeorienterede, ærlige og succes orienterede, med en lyst til at markedsføre vores produkter. Vi forventer blot, at vores produkter er tilgængelige i din webshop/butik, med information om specifikationer og detaljer, så kunden nemt og enkelt kan købe produkterne. 

Vi markedsfører konstant Soundlivings produkter. Vi har et bredt netværk af kendisser og bloggere, som gør det muligt at markedsføre produkterne på alle kanaler. Derfor kan du forvente, at vi sørger for optimal synlighed og laver massiv markedsføring på de sociale medier, for at udvide kendskabet til vores produkter. Vi tilpasser gerne en reklamekampagne, som er skræddersyet til din forretning og dine kunder, hvis det har interesse. 

Vi står altid til rådighed

Udnyt vores ressourcer og tilgængelighed. Vi yder produkt support og vejledning til alle vores kunder, samt vores kunders kunder. Vi står altid til rådighed og hjælper gerne med at guide dig, så du får mest muligt ud af vores produkter. 

Alle forhandlere får en produktintroduktion samt tildelt markedsføringsmateriale, for at klæde dig på bedst muligt. Vi yder teknisk support, samt kunde – og salgsrelateret support på telefon og mail.

Bliv forhandler 

For at blive forhandler skal du kontakte vores distributør Tourgear Aps på mail eller telefon 

Tlf.: 72 30 10 16
Mail: info@tourgear.dk