Hvem er vi?

SoundLiving.dk er et dansk elektronik brand som særligt fokuserer på kvalitet, innovation, funktionalitet og design. Produkterne bærer præg af skandinavisk design kombineret med innovative funktioner som fx Powerbanks, Solceller, LED lys og Vandtæt materiale. Produkterne sælges udelukkende B2B til både fysiske butikker og webshops, du kan se hvor produkterne forhandles under “Find Butik”. 

 

Brand drevet af passion
På baggrund af flere års erfaring med salg og branding af elektronik produkter på det danske og europæiske marked, jagter vi nu drømmen om at skabe, et dansk brand drevet af innovation og funktionalitet.

Soundliving tilbyder i dag en portefølje bestående af forskellige højtalere, kabler og høretelefoner i forskellige farver og variationer. Vores design bygger på et stilrent skandinavisk look som skal kunne imødekommende ethvert dansk hjem.

Bliv en del af Soundliving familien
Kunne du være vores næste forhandler?

Vi søger forhandlere der ønsker succes og samtidig vil være passionerede omkring salg af vores produkter. Konkret søger vi forhandlere der er kundeorienterede, ærlige og succesorienterede, erfarne personer med netværk og lyst til at markedsføre vores produkter.  Derudover forventer vi ambitiøse partnere med passion og ønske om løbende at udvide med flere af soundliving’s produkter. For at blive forhandler skal du kontakte Tourgear ApS på mail eller telefon.

 

Få hjælp med på vejen
Udnyt vores ressourcer og tilgængelighed. Vi yder produkt support og vejledning til alle vores kunder samt vores kunders kunder. Vi står altid til rådighed og hjælper med at guide dig, så du får mest muligt ud af vores produkter. Vi understøtter alle vores forhandlere og partnere. Alle forhandlere får en produktintroduktion samt tildelt markedsføringsmateriale, for at klæde dig som forhandler på bedst muligt. Vi yder teknisk support samt kunde – og salgsrelateret support på tlf og mail.

Dine muligheder – Soundliving
Vi håber at vores potientielle forhandlere forstår hvad der forventes af dem – og hvad de til gengæld kan forvente af os som leverandør. Hvis du har seriøse planer om at forhandle vores produkter, hjælper vi gerne med at starte en reklame – og markedsføringskampagne. Vi forventer blot at vores produkter er tilgængelige i din webshop /butik, og at kunden nemt og enkelt kan købe produkterne. Vi forventer, at du introducerer vores produkter til dine kunder og informerer om specifikationer og detaljer
– hvad får du til gengæld?
Vi markedsfører og brander konstant Soundliving’s produkter. Vi sørger for optimal synlighed og laver massiv markedsføring på de sociale medier for at udvide kendskabet til vores produkter. Vi har et bredt netværk af kendisser og bloggere, som gør det muligt at markedsføre produkterne på alle kanaler. Vi tilpasser gerne en reklamekampagne som er skræddersyet til din forretning og dine kunder.


Bliv forhandler

– Ønsker du at blive en del af Soundliving familien, så kontakt os i allerede i dag!

Tourgear ApS er vores eneste distributør og skal derfor kontaktes på nedenstående information:

Tlf. 7230 1016
Mail. info@tourgear.dk